Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bisedimet për statusin e Kosovës nuk mund të fillojnë pa u dëshmuar se standardet janë përmbushur, është shprehur sot në Prishtinë, Dimitrij Rupel, kryesues i OSBE-së. Zoti Rupel, që është ministër i jashtëm i Sllovenisë, ka përgëzuar insitucionet e Kosovës për zgjedhjen e shpejtë të Qeverisë së re. Gjatë qëndrimit në Prishtinë ai pati takime me zyrtarët e lartë ndërkombëtarë dhe kosovarë.
XS
SM
MD
LG