Ndërlidhjet

UASHINGTON


Mbrëmë vonë, gjyqi suprem i Floridës refuzoi që të intervenoj në rastin e gruas 41 vjeçare, Terri Schiavo, që tash e disa ditë nuk po ushqehet artificialisht. Prindërit e gruas me tru të dëmtuar, u përpoqën që me procese gjyqësore ta mbajnë atë në jetë, ndërsa bashkëshorti i saj thotë se ajo nuk ka gjasë për shërim dhe do të kishte dashur që të mos mbahet gjallë artificialisht. Ekspertët thonë se ajo mund të jetoj edhe disa ditë pa ushqim artificial.
XS
SM
MD
LG