Ndërlidhjet

JERUSALEM


Ministri i mbrojtjes i Izraelit, Shaul Mofaz urdhëroi ushtrinë që të shtyjë transferin e qytetit Kalkilija nën kontrollin palestinez. Radio e Izraelit citoi ministrin Mofaz të ketë thënë se palestinezët nuk e kanë mbajtur premtimin për ç'armatosjen e kryengritësve në Tulkarem dhe Xheriko, qytete që u janë dorëzuar palestinezëve.
XS
SM
MD
LG