Ndërlidhjet

UASHINGTON


Departamenti amerikan i Shtetit ka vlerësuar si të suksesshme përpjekjet e bëra gjatë vitit të kaluar në mbështetje të të drejtave të njeriut dhe demokracisë në botë. Ky vlerësim është bërë në raportin e sapo publikuar me titull "Mbështetja për demokracitë dhe të drejtat e njeriut 2004 - 2005"
Raporti veçon mbështetjen për lëvizjet demokratike në Gjeorgji, Ukrainë dhe së fundi në Kirgistan, të cilat janë shembuj se si qytetarët nuk mund të mbështesin pafundësisht qeveri që injorojnë kërkesat e tyre.
XS
SM
MD
LG