Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Një delegacion i Kishës Ortodokse Serbe u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, për të diskutuar mënyrat për përmirësimin e kushteve të jetesës së pakicës serbe në Kosovë. Delegacioni i Kishës serbe, gjithashtu paraqiti një kopje të memorandumit të mirëkuptimit të nënshkruar të premten, ndërmjet Kishës dhe qeverisë së Kosovës. Zyra e Annanit tha se ai ka ofruar mbështetjen për konferencën e planifikuar të donatërove me 13 maj, rreth sigurimit të fondeve për rindërtimin e objekteve fetare ortodokse në Kosovë.
XS
SM
MD
LG