Ndërlidhjet

BAGDAD


Anëtarët e Asamblesë Kombëtare të Irakut, sot e ndërprenë seancën, pas qortimeve të shumta që i bënë udhëheqësisë.
Seanca, e cila filloi me shumë vonesë dhe ishte e mbyllur për gazetarë, nuk ia doli të zgjedhë kryetarin e asamblesë dhe dy zëvendësit e tij.
Në zhvillime tjera, tre gazetarë rumunë janë marrë peng nga kryengritësit. Presidenti i Rumanisë, Traian Basescu, i cili vizitoi Irakun dhe Afganistanin tha se qeveria po bën gjithçka për gjetjen e gazetarëve.
XS
SM
MD
LG