Ndërlidhjet

SARAJEVË


Administratori i Bosnjës Paddy Ashdown e ka suspenduar anëtarin kroat të presidencës trepalëshe Dragan Çoviq, meqë ka refuzuar të japë dorëheqje pas përballjes me akuza serioze për korrupcion.
Çoviq akuzohet për evazion fiskal, korrupcion dhe abuzim të detyrës, gjatë viteve 2000-2003, kur ishte zëvendës kryeministër i federatës myslimano-kroate.
XS
SM
MD
LG