Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan tha se hetimet mbi programin 'naftë-për-ushqim' të Irakut, e kanë shfajësuar nga keqbërja.
"Ashtu siç kam shpresuar gjithmonë dhe kam besuar, hetimet më kanë nxjerrë të pafajshëm nga çdo keqbërje", sidomos lidhur me çështjen kyçe për dhënien e kontratës kompanisë, në të cilën qe punësuar im bir, tha Annan në komunikatën e tij.
Përderisa hetimi i drejtuar nga shefi i Rezervave Federale amerikane Paul Volcker tha se Annan nuk ka ndikuar në dhënien e kontratës kompanisë zvicerane Cotecna, sekretari i përgjithshëm u kritikua për hetime jo të duhura të aktiviteteve të të birit.
XS
SM
MD
LG