Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin e tyre për parregullësi në një numër komunash, që u vunë re në të dyja raundet e zgjedhjeve vendore në Maqedoni. Zëdhnësi i departamentit të Shtetit, Richard Baucher, ka kërkuar nga qeveria e Maqedonisë të marrë parasysh dhe të zbatojë rekomandimet e OSBE-së dhe ta sjellë menjëherë proçesin zgjedhor në nivelet e kërkuara nga kjo organizatë.
XS
SM
MD
LG