Ndërlidhjet

PRISHTINË


Janë liruar në mesnatë tre anëtrë të një ekipi televiziv të RTK-së pasi janë mbajtur në arrest nga shërbimi policor i Kosovës. Sipas avokatit mbi ta ishte përdorur dhunë.
Lidhur me këtë ngjarje zëdhënësi i Shërbimit Policor të Kosovës, Refki Morina, sqaroi se problemet kishin filluar me parkimin e gabuar të makinës së RTK-së dhe më pas personat e ndaluar nuk kishin respektuar ligjin dhe kishin penguar zyrtarët në detyrë.
XS
SM
MD
LG