Ndërlidhjet

UASHINGTON


Banka Botërore zgjedhë sot presidentin e saj, gjatë takimit të 24 drejtorëve ekzekutivë të kësaj Banke.
Paul Wolfowitz është kandiduar nga Bush për postin e presidentit të Bankës Botërore, post që për 10 vjet është mbajtur nga James Wolfensohn.
Wolfowitz njihet si një nga arkitektët e luftës në Irak dhe disa vende evropiane kanë ngritur pikëpyetje mbi këtë kandidaturë.
XS
SM
MD
LG