Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan tha se shpesh, me kënaqësi, i përkujton takimet e tij me Papa Gjon Palin e Dytë. Në këtë aspekt ai theksoi veçanërisht "takimin në selinë e tij private duke diskutuar çështjen e paqes dhe të Luftës kur ne mendonim se çka të bëjmë në Kosovë". Mëtutje zoti Annan tha se "ai ishte ekstremisht i shqetësuar për botën në të cilën jetojmë, dhe sikur unë, Papa kishte ndjerë se në Luftë, të gjithë janë humbës".
XS
SM
MD
LG