Ndërlidhjet

MITROVICË


Janë hequr sot pikat e kontrollit dhe barrikadat në urën mbi lumin Ibër, në qytetin e Mitrovicës. Në mbikqyrje të urës do jenë policët e UNMIK-ut, ata të Shërbimit Policor të Kosovës të mbështetur nga një njësi e trupave franceze e përbërë prej 20 ushtarësh.
"Ky hap synon kthimin në jetën normale", ka thënë zëdhënësi i KFOR-it, Ive de Kermorvant, për të shtuar "se kjo do bëhet ngadalë për shkak të reagimeve të një grupi njerëzish që frikësohen se nuk do jenë të sigurtë".
XS
SM
MD
LG