Ndërlidhjet

TIRANË


Ministrat e jashtëm dhe të brendshëm të vendeve të Ballkanit takohen sot në Shqipëri. Në Tiranë takohen ministrat e brendshëm, kurse në Durrës mbahet konferenca e shefave të diplomacive të Maqedonisë, Kroacisë, Serbisë e Malit të Zi, Bosnjes dhe Shqipërisë. Temë diskutimi janë përpjekjet për integrimin në NATO dhe në Bashkimin Evropian. Në takim merrë pjesë edhe ministri i jashtëm i Gjermanisë Joschka Fischer, i cili do të ofrojë mbështetjen e Gjermanisë për Ballkanin Perendimor. Fischer, pas Shqipërisë do të qëndrojë edhe në Kosovë.
XS
SM
MD
LG