Ndërlidhjet

LONDËR


Organizata për të drejtat e njeriut, Amnesty International tha se në botë është rritur numri i ekzekutimeve. 3.797 persona janë ekzekutuar gjatë vitit të kaluar dhe sipas organizatës viti 2004 renditet i dyti për numrin e ekzekutimeve gjatë 25 viteve të fundit. 3.400 ekzekutime janë kryer në Kinë. 159 persona, përfshirë edhe tre fëmijë, janë ekzekutuar në Iran.
XS
SM
MD
LG