Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri serb i Drejtësisë Zoran Stojkoviç deklaroi se gjenerali i policisë Sreten Lukiç ka shkuar vullnetarisht në Tribunalin e Hagës, pas marrëveshjes që ka bërë me përfaqësuesit e gjykatës.
"Nuk i janë vënë pranga, dhe sipas informacioneve që kam, ka shkuar në spitalin e Roterdamit, prej ku pastaj do të shkojë në burg", tha Stojkoviç.
XS
SM
MD
LG