Ndërlidhjet

AMMAN


Një raport i Kombeve të Bashkuara thotë se qeveritë arabe duhet ta përshpejtojnë ritmin e reformave demokratike, ose do të përballen me trazira sociale.
Në raportin e bërë publik sot në Amman, kritikohen regjimet autoritare në rajon, ndërsa bëhet thirrje për liri të fjalës, për reforma politike dhe gjyqësore.
Raporti i hartuar nga një grup intelektualësh arabë dhe i sponsorizuar nga UNDP, thotë se Uashingtoni e vështirëson progresin në rajon me mbështetjen ndaj Izraelit dhe aksionet në Irak.
XS
SM
MD
LG