Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Ukrainës, Viktor Yushchenko do të kërkoj nga Shtetet e Bashkuara që ta ndihmojnë vendin e tij financiarisht dhe të vazhdojnë me përkrahjen për synimet e Ukrainës që të bëhet anëtare e Natos. Pritet që këto kërkesa zoti Yushchenko do ti parashtroj sot para Kongresit të Shteteve të Bashkuara. Me këtë veprimtari përfundon vizita triditëshe e kryetarit të Ukrainës, Viktor Yushchenko në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG