Ndërlidhjet

JERUSALEM


Ndërmjet Izraelit dhe Shteteve të Bashkuara ka dallime serioze rreth zgjerimit të vendbanimeve izraelite, tha ministri i Izraelit për çështje të banimit, Tsipi Livni. Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush tha dje se Izraeli nuk duhet të zgjerojë vendbanimet në territoret e okupuara palestineze. Izraeli ka thënë se planifikon të ndërtojë rreth 3.600 shtëpi në vendbanimin hebre në Bregun Perendimor.
XS
SM
MD
LG