Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropain hodhi poshtë deklaratat e Rusisë, sipas të cilave Organizata për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë është e anëshme në vlerësimet e saj. Zëdhënsja e Komisionit Evropian, Emma Udvin tha se OSBE-ja ka mbështetjen e plotë të Bashkimit Evropian.
"Ne nuk kemi vërejtur se OSBE po vepron në mënyrë të njëanëshme dhe të pabalancuar, përkundrazi ne mendojmë se po bënë një punë të mirë dhe e mbështesim plotësisht" tha Udvin. Dje, këshilltari i presidentit të Rusisë, tha se OSBE është shumë e fokusuar në "hapsirën post sovjetike".
XS
SM
MD
LG