Ndërlidhjet

VINDSOR


Trashëgimtari i fronit Britanik Princi Charles, u martua sot me Camilla Parker, pas një lidhjeje që zgjati rreth 30 vite.
"Urime" brohoritnin qindra përkrakës të tyre pas përfundimit të ceremonisë së shkurtër civile të martesës.
"Duket se shumëkush synon të thumbojë princin Charles dhe Kamillën, në vend që të merren me veten. Njerëzit nuk po shohin gjërat e mira që ka bërë princi për këtë vend" tha një angleze. Mbretëresha Elizabeth nuk mori pjesë në ceremoninë civile, mirëpo ishte nikoqire e ceremonisë fetare.
XS
SM
MD
LG