Ndërlidhjet

KISHINEV


Zëdhënësi i Ministrisë së brendshme të Moldavisë, Andrei Slutu tha mbrëmë vonë se është zbuluar një rrjet i trafikimit ilegal të njerëzve. Ai tha se ky rrjet udhëhiqej nga një grua 70 vjeçare, që veten e paraqiste si përfaqësuese të Federatës së gjimnastikës së Moldavisë dhe kështu u ndihmonte njerëzve që ta kalonin kufirin. Raportohet se ende nuk ka vlerësime zyrtare se sa njerëz janë larguar nga Moldavia me dokuemente të falsifikuara e që pastaj janë zhytur në prostitucion dhe në punë ilegale në vendet e jashtme.
XS
SM
MD
LG