Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në këto çaste, në Shtabin e Përgjithshëm të Trupave Mbrojtëse të Kosovës, ka filluar një takim ndërmjet komandantit të përgjithshëm të këtyre trupave, gjeneralit Agim Çeku, shefit të UNMIK-ut Soren Jessen-Petersen dhe komandantit të KFOR-it, gjeneralit Yves de Kermabon.
Temë diskutimi pritet të jetë përmbushja e standardit të tetë të përcaktuar nga komuniteti ndërkombëtar, i cili ka të bëjë me Trupat Mbrojtëse të Kosovës.
XS
SM
MD
LG