Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit Plus, sot dhe neser në Prishtinë do të diskutojnë me zyrtarët më të lartë ndërkombëtarë dhe vendorë për procesin e standardeve. Dje, përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit kanë qëndruar në Serbi, ku zyrtarët kanë thënë se Beogradi është i përgatitur të pranojë një zgjidhje kompromisi për statusin e ardhshëm të Kosovës, por kundërshton vendosmërisht pavarësinë.
XS
SM
MD
LG