Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e institucioneve të Kosovës, gjatë takimeve të sotme me ministrin e jashtëm të Hungarisë Ferenc Somodjij kërkuan që ky vend, si anëtar i Bashkimit Evropian të ndihmojë procesin e pavarësisë së Kosovës.
"Unë insistoj që Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara në mënyrë të drejtpërdrejt të njohin pavarësinë e Kosovës" tha presidenti Ibrahim Rugova. Edhe kryeministri Bajram Kosumi mbrojti të njëjtin qëndrim.
XS
SM
MD
LG