Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara miratoi sot konventën që synon parandalimin e terrorizmit bërthamor. Rezoluta u bënë thirrje vendeve anëtare që të dënojnë ata që ilegalisht posedojnë paisje bërthamore, materiale radioaktive apo që kërcënojnë se do t'i përdorin. Marrëveshja pason punën shtatë vjeçare të udhëhequr nga Rusia dhe të përkrahur nga Sekretari i Përgjithshëm Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG