Ndërlidhjet

VJENË


Ballkani perëndimor do jetë temë e rëndësishme e Austrisë si kryesuese e Bashkimit Evropian në gjysmën e parë të vitit 2006, ka deklaruar Ministrja e Punëve të Jashtme të këtij vendi, Ursula Plassnik.
Një nga shkaqet e këtij interesimi të Austrisë është fakti që në vitin 2006 priten bisedimet për statusin e Kosovës dhe referendumi për pavarësinë e Malit të Zi, ka thënë Plassnik, e cila sot do të vizitojë Kosovën.
XS
SM
MD
LG