Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen, ka vlerësuar pozitivisht takimin e djeshëm të Grupit të Kontaktit dhe ka mirëpritur qëndrimin e tyre lidhur me statusin. Ai është shprehur i kënaqur që Grupi i Kontaktit përjashtoi mundësinë e ndarjes së Kosovës, apo bashkimin me vende të tjera, si opcione për zgjidhjen e problemit.
XS
SM
MD
LG