Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


"Shqipëria sot ka bërë një hap të rëndësishëm drejtë forcimit të lidhjeve me Bashkimin Evropian, pasi ka nënshkruar marrëveshjen për kthimin e emigrantëve ilegalë të cilët përmes Shqipërisë kanë hyrë në Bashkimin Evropian" tha zëvendësministri për punë të jashtme dhe çështje të emigrimit i Luksemburgut, Nicolas Schmit. Mirëpo, sipas tij Tirana ka ende punë për të bërë në lëmin e sigurisë dhe luftimin e krimit të organizuar, para se të përmbush kërkesat evropiane.
XS
SM
MD
LG