Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretarja amerikane e shtetit, Condoleezza Rice tha se Amerika është e përkushtuar për një front unik me Bashkësinë ndërkombëtare për ta bindur Iranin se ata nuk duhet të zhvillojnë program të armatimit bërthamor nën mbulesën e energjisë për nevoja civile. E pyetur se a synojnë Shtetet e Bashkuara që çështjen e Iranit ta propozojnë për diskutim në Këshillin e Sigurimit, zonja Rice tha:
-Në një pikë kohore po...nëse kjo nuk fuksionon atëherë natyrisht Këshilli i Sigurimit mbetet një opsion dhe ne këtë e kemi bërë të qartë së bashku me miqtë tanë evropianë.
XS
SM
MD
LG