Ndërlidhjet

PEKIN


Të ballafaquar me mundësinë e protestave të mëdha anti – japoneze gjatë fundjavës, policia e Pekinit dhe e Shangajit kanë kumtuar sot se çdo demonstratë pa leje do të mund të konsiderohej ilegale. Fundjavën e kaluar pati demontsrata kundër kandidaturës së Japonisë për anëtarësi të përheshme në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara dhe për shkak të botimit të një libri shkollor të historisë në Japoni.
XS
SM
MD
LG