Ndërlidhjet

ATHINË


Parlamenti i Greqisë ka shtyrë votimin për miratimin e projektkushtetutës së Bashkimit Evropian, pa dhënë shpjegime për këtë vendim. Edhe Lituania, Hungaria, Sllovenia dhe Italia kanë miratuar kushtetutën evropiane në parlament, derisa një numër vendesh anëtare do mbajnë referendum.
Franca do votojë për kushtetetutën evropiane më 29 maj, derisa presidenti Chirac ka kërkuar nga votuesit francezë votën pro kushtetutës. Anketat flasin se një numër i madh i francezëve janë kundër kësaj kushtetute.
XS
SM
MD
LG