Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush dhe zonja e parë Laura Bush, kanë paraqitur të ardhura vjetore në shumën prej 784 mijë dollarë, dhe kanë paguar 207 mijë dollarë taksa federale. Të ardhurat e Bushit i përfshijnë edhe 400 mijë dollarët, që ai i fiton si president.
Në njoftimin e lëshuar nga Shtëpia e Bardhë thuhet se Bushi ka dhuruar më shumë 77 mijë dollarë për kishat dhe organizatat humanitare në vitin 2004.
Nënpresidenti Dick Cheney raportoi të ardhura prej 1.3 milionë dollarë, ndërsa taksat që pagoi ishin 393 mijë dollarë.
XS
SM
MD
LG