Ndërlidhjet

VATIKAN


Kardinalët morën pjesë në shkatërrimin e unazës zyrtare të Papa Gjon Palit të Dytë, në prag të mbledhjes së tyre për zgjedhjen e papës së ri. Zëdhënsi i Vatikanti, Joaquin Navarro Valls tha se ky veprim është bërë bazuar në traditën shekullore dhe simbolizon përfundimin e papatit të Papa Gjon Palit të Dytë.
XS
SM
MD
LG