Ndërlidhjet

VATIKAN


Kardinalët e Kishës Katolike morën pjesë në Meshën e mëngjesit, para se të mbyllen në Kapelën Sistine në konklavën për zgjedhjen e trashëgimtarit të Papa Gjon Palit II. Në procesin e konklavës, 115 kardinalët do të kyçen brenda dhe do të privohen nga çfarëdo komunikimi me botën jashtë Vatikanit.
XS
SM
MD
LG