Ndërlidhjet

PRISHTINË


Dy partitë opozitare në Kuvendin e Kosovës, Partia Demokratike e Kosovës dhe "Ora" kanë lëshuar punimet e Kuvendit, pas mosmiratimit me shumicë votash të propozimeve të PDK-së për hapjen e debatit parlamentar rreth decentralizimit dhe ngritjen e një komisioni hetimor ad hoc për hetimet e akuzave për përfshirje të zyrtarëve të qeverisë në krimin e organizuar.
XS
SM
MD
LG