Ndërlidhjet

PRISHTINË


Dy partitë opozitare, Partia Demokratike dhe "Ora" kanë lëshuar punimet e Kuvendit të Kosovës. Pozita nuk ka pranuar të shtrohen për debat çështja e decentralizimit dhe e ngritjes së një ad-hoc komisioni për hetimin e akuzave për përfshirje të disa zyrtyrëve qeveritar në krimin e organizuar. Opozita në shenjë pakënaqësie ka braktisur punimet e Kuvendit.
XS
SM
MD
LG