Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka shtuar masat e sigurisë afër dhe për rreth rezidencës së presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova. Këtë veprim policia e ka shpjeguar si masë sigurie.
XS
SM
MD
LG