Ndërlidhjet

SHKUP


Drejtësia e Maqedonisë ka hequr për mungesë provash ndaj tre ish zyrtarë të lartë të policisë dhe një personi të katërt akuzën për vrasjen e 7 imigrantëve pakistanezë. Të katër personat akuzoheshin për vrasje të qëllimshme të katër imigrantëve, që u paraqitën si muxhahedinë në mënyrë që të dëshmonin se Shkupi ishte aleat i Shteteve të Bashkuara në luftën kundër terrorizmit".
XS
SM
MD
LG