Ndërlidhjet

LONDËR


Në mes të ekspertëve të muzeumit londinez të natyrës dhe Komisionit ndërkombëtar të zoologjisë ka kundërshtime lidhur me emërimin e tre insekteve sipas presidentit Bush, zëvendëspresidentit Cheney dhe shefit të Pentagonti Rumsfeld. Sipas drejtuesit të Komisionit Ndërkombëtar të Zoologjisë emërtimi i insekteve duhet të mbetet jashtë politikës.
XS
SM
MD
LG