Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sektori i energjisë dhe minierave në Kosovë ka përfituar një financim nga Banka Botërore në vlerë prej 2.5 milionë dollarësh. Kjo është bërë e ditur pas nënshkrimit të marrëveshjes mes shefit të Shtyllës së IV të UNMIK-ut, Joachim Ruecker dhe përfaqësuesve të Bankës Botërore në Kosovë.
Projektet që do të financohen nga kjo shumë synojnë integrimin e tregut kosovar të energjisë në atë rajonal.
XS
SM
MD
LG