Ndërlidhjet

HAGË


Avokatët mbrojtës të ish-kryeministrit të Kosovës Rramush Haradinaj, kanë kërkuar dhe zyrtarisht nga Gjykata e Hagës për ish Jugosllavinë mbrojtjen në liri të zotit Haradinaj.
Sipas ekipit mbrojtës të ish-kryeministrit Gjykata duhet të përgjigjet brenda 14 ditësh.
Në mes të tjerash në arsyetimin e mbrojtjes thuhet "se kjo kërkesë mbështetet dhe në reputacionin personal dhe politik të zotit Haradinaj, që është konfirmuar dhe nga zyrtarë ndërkombëtarë të niveleve shumë të larta dhe një numër diplomatësh brenda dhe jashtë Kosovës".
XS
SM
MD
LG