Ndërlidhjet

ASHGABAT


Turkemnistani vend i dalë nga ish Bashkimi Sovjetik ka hequr ligjin sipas të cilit të huajt që martoheshin me qytetarë turkmenë duhet të paguanin një depozitë prej 50 mijë dollarësh si dhe të ishin pronarë të një apartamenti në vend.
Por ndryshimet në ligj nuk heqin të gjitha barrierat, përfshi dhe faktin se të huajt duhet të kenë jetuar së paku për një vit në Turkmenistan.
XS
SM
MD
LG