Ndërlidhjet

MINSK


Bellorusia e ka kritikuar presidentin e Gjeorgjisë Mikheil Saakashvili, i cili ka sugjeruar se Bellorusia mund të jetë vendi i ardhshëm i ish Bashkimit Sovjetik, i cili do t'i shohë ndryshimet demokratike që e prekën Gjeorgjinë dhe Ukrainën.
Zëvendës ministri i jashtëm Viktor Gaisenok tha se komentet e Saakashvilit janë ndërhyrje në punët e brendshme të Bellorusisë.
XS
SM
MD
LG