Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin, në fjalimin vjetor drejtuar kombit, ka bërë thirrje për reforma të mëtejme që do ta forconin shtetin rus, dhe do t'u jepnin qytetarëve mundësi të njëjta për të prosperuar.
Putin tha se vendi i Rusisë në botë do të varet nga suksesi dhe fuqia e saj, duke shtuar se forcimi i shtetit nuk do të bëhet në kurriz të lirive individuale.
Putin tha se kollapsi i Bashkimit Sovjetik në vitin 1991 ishte katastrofë, dhe se Rusia duhet konsoliduar pozitën e saj, që të mos e përjetojë fatin e njëjtë.
XS
SM
MD
LG