Ndërlidhjet

HAGË


Beqë Beqaj, i akuzuar nga Gjykata e Hagës për kërcënim të dëshmitarëve në rastin "Limaj, Balaj dhe Musliu", në seancën e sotme, ka përsëritur se është i pafajshëm dhe i ka cilësuar akuzat si gënjeshtra. Gjykata e akuzon atë se është përpjekur t'i bindë dëshmitarët në procesin ndaj tre të akuzuarve shqiptarë, me forcë, ose duke u premtuar përfitime matriale. Për një akuzë të tillë, dënimi mund të arrijë deri në 7 vjet burgim.
XS
SM
MD
LG