Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ambasadori i Britanisë së Madhe në Beograd, David Gowan, tha sot se "pavarësia" është opsion për statusin e ardhshëm të Kosovës. "Ne po bëjmë përpjekje për përcaktimin e statusit përfundimtar, por për këtë kërkohet edhe përkushtim i madh i politikanëve kosovarë", ha Gowan. Ai është takuar në Prishtinë, me kryeministrin e Kosovës, Bajram Kosumi, me të cilin, ka diskutuar për zhvillimet e fundit dhe për nivelin e përmbushjes së standardeve.
XS
SM
MD
LG