Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në Beograd sot u mbajt takimi i grupeve punuese të Prishtinës dhe Beogradit për çështjet e energjisë.
"Takimi i sotëm ishte konstruktiv dhe produktiv. Ishte produktiv, sepse delegacionet ranë dakord që brenda disa ditëve të paraqesin raportet për gjendjen aktuale në fushat e energjetikës dhe raportin për mbrojtjen e mjedisit jetësor.
Këto raporte do t'u mundësojnë delegacioneve të përgatiten për takimin e ardhshëm të grupit punues, i cili do të mbahet brenda më pak se një muaji", tha ndërmjetësuesi Jolly Dikson.
XS
SM
MD
LG