Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Bashkimi Evropian ka kërkuar nga Turqia të bëjë më shumë reforma, në mënyrë që të përmbushë standardet e kërkuara për anëtarësi në Bashkimin Evropian.
Pas takimit të sotëm mes Ministrit të Jashtëm të Turqisë, Abdullah Gul dhe eurokomisionerit për zgjerim, Oli Rehn, është theksuar se hapa shtesë duhet të ndërmerren, veçanërisht në forcimin e shtetit ligjor dhe respektimin e të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG