Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ne Beograd sot u mbajt takimi i grupeve punuese të Prishtinës dhe Beogradit për çështjet e energjisë.
"Takimi i sotëm ishte konstruktiv dhe produktiv. Ishte produktiv sepse delegacionet ranë dakord që brenda disa ditëve të paraqesin raportet për gjendjen aktuale në fushat e energjitikës dhe raportin për mbrojtjen e mjedisit jetësor.
Këto raporte do t'u mundësojnë delegacioneve të përgatiten për takimin e ardhshëm të grupit punues, i cili do të mbahet brenda me pak se një muaji", tha ndërmjetësuesi Joly Dikson.
Dialogu Prishtinë – Beograd është një nga standardet që duhet të përmbushë Kosova përpara fillimit të bisedimeve për statusin.
XS
SM
MD
LG